IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои звезди обожават роклята „гола илюзия“ като Кайли Дженър?

1 август 2022 08 30

Деми Ловато, Иги Азалия и други пищни красавици избраха тоалета

Getty Images

Getty Images

Напоследък много известни красавици носят роклята, наречена „гола илюзия“ като очевидно този тоалет се превръща в една от най-горещите модни тенденции за лято 2022 г.

Сред холивудските и риалити звезди, които се появиха в този провокативен тоалет бяха актрисата Бела Торн и милиардерката Кайли Дженър. Всъщност Бела даде старт на нещата през март, когато за първи път облече прилепнала червена рокля с дизайн на голо женско тяло върху нея. Оттогава много други знаменитости последваха примера ѝ, залагайки на пикантния стил.

Червената илюзионна рокля на Торн беше дело на испанския дизайнер Sergio Castaño Peña. Тоалетът създаваше впечатлението, че актрисата е гола, без всъщност да е така. Роклята показва ясни контури на гърди, зърна, пъп, корем и бедра. Бела се появи в тази визия на премиерата на филма Morbius и оттогава този тоалет се превърна в абсолютен хит.

Бела Торн

Снимка: Getty

Въпросната сексапилна рокля беше избрана и от рапърката Иги Азалия, която я облече за празника по случай своя 32-и рожден ден на 7 юни. Иги позира в дръзката червена рокля, която изглеждаше сякаш е нарисувана със спрей върху тялото ѝ, като тя сподели снимки от визията си в своя Instagram профил, където написа: „Огромна прегръдка и благодаря “ на Серджо „за това, че се увери, че роклята ми пристигна точно навреме!“

Извивките на Азалия като пясъчен часовник направиха роклята да изглежда още по-ефектна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

 

Деми Ловато също е фен на „голата рокля“ на дизайнера и по-скоро на нейната оптична илюзия. Деми облече тоалета в зелени и жълти нюанси по време на пресконференция в Ню Йорк на 13 юни. Певицата показа как изглежда роклята и отзад, където се виждаха сякаш голите ѝ задни части и бедра.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Разбира се, тази рокля стана най-известна след като я облече 24-годишната милиардерка и риалити звезда Кайли Дженър. По-малката сестра на Ким Кардашян ускори пулса на почитателите си като се появи в сиво-синя рокля на Balmain на 15 май, на наградите Billboard в Лас Вегас.

 

Последната известна личност, която облече този стил е инфлуенсърката Амелия Грей Хемлин – дъщеря на актьорите Лиса Рина и Хари Хемлин и ексгадже на Скот Дисик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари